Din bilverkstad i Norrköping

Historik

På Gustavson Bil älskar vi bilar, gamla som nya. Vår långa erfarenhet i branschen gör att vi kan och vet det mesta om bilar. Historien börjar med fadern Jan O ”Snickar´n s intresse för bilar. Han började tävla 1963 och köpte sin första Porsche 20 år gammal. Sönerna Anders och Björn ärvde intresset och körde i tidiga år lådbilsrace hemma på gatan som de själva arrangerade.

Motorsporten började på allvar vid 18 års ålder med Gokart, Formelbilar och Standarbilar. Genom det egna teamet Magic Racing som startades 1996 nåddes framgångar både nationellt och internationellt i Formel och GT racing. Parallellt med racingen utbildade sig Anders som Flygmekaniker, Bilmekaniker och Bilelektriker och har arbetat på Volkswagen och Toyota. Björn har ekonomi, marknadsföring och bankutbildning i grunden och startade eget företag 1996 och har sedan dess  bland annat  organiserat och planerat transportuppdrag med kundservice, events och racing teamets tävlingsverksamhet och marknadsföring.

Om oss

Den egna verkstaden startades 2011 som en Autoexperten-verkstad. 2013 började samarbetet med BDS och verkstaden kom att gå under det egna namnet Magic Racing. Under 2014 går vi in i en ny fas med det egna namnet Gustavson Bil, Norrköping. Namnet och vår vision är att vi vänder oss till alla kunder och försöker utföra alla bil relaterade tjänster, inte bara racing.

Vi utför bilservice och bilreparationer i Norrköping. Vi säljer begagnade bilar i Norrköping. Vi har tillgång till ett brett sortiment av original märkesdelar och tillbehör och erbjuder alltid hög kvalitet till bra priser

Vi ser fram emot att se dig som kund hos oss, välkommen!