Vi hjälper Dig att transportera din bil med öppen eller täckt transport, lokalt eller regionalt.

Vi transporterar speciellt bilar som behöver hanteras med särskild varsamhet och omsorg. Transporten sker då i täckta, låsta ekipage för att undvika skador och nedsmutsning. Vår tävlingsavdelning är ett av Sveriges mest framgångsrika racerteam och har transporterat racerbilar och utställningsbilar sedan 1995.

Vi transporterar till tävlingar, trackdays, utställningar och events över hela Europa. Vi vet att din Sportbil eller racerbil är en ovärderlig last och vi tar hand om den på bästa sätt.

Därför är det en god idé att överlåta dina transportuppdrag till oss, framför ett vanligt åkeri. Vi har den nödvändiga expertisen och vi säkrar att din bil kommer fram i tid och i perfekt skick. Vi har Dörr till Dörr service utan mellanhänder.

Våra chaufförer är erfarna och vi tillämpar samma säkerhets åtgärder oavsett om det gäller en lokal transport eller en transport genom Europa.

Våra priser

Biltransport hämtning eller lämning till fast pris med start från basen i Norrköping inom följande områden:

Plats Pris
Inom Norrköping 600:- + moms
Östergötland 2600:- + moms
Stockholm, Mälardalen inom 20 mil 4625:- + moms
Göteborg 5760:- + moms
Malmö 8900:- + moms
Umeå Ring för offert
Luleå Ring för offert

Till Mässa ex Elmia Jönköping

Hämtning inom 15 mil från Norrköping, transport till mässan. Hämtning vid mässans slut och returtransport tillbaka till adressen där bilen hämtades från början. Pris 13250:- + moms.

Trackday Special Ringen eller Spa

Transport tur/retur från Mälardalen/Stockholm/Södra Sverige till Nurburgring i Tyskland eller Spa i Belgien ink mekhjälp/assistans under 1 dags körning på banan. Pris 31.250:- + moms.

Norra Tyskland/Belgien/Holland

16.000:- + moms till Tyska gränsen + extra mil.

Vi ser fram emot att se dig som kund hos oss, välkommen.